Uw NISSAN garage uit Ham voor nieuwe wagens, tweedehands en onderhoud

Bent u op zoek naar een auto met een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan moet u een Nissan hebben! Garage Jacobs biedt u een ruim aanbod aan wagens. Onze garage bestaat al 47 jaar en heeft dus veel ervaring met de verkoop van auto’s. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel. U vindt bij ons dan ook uitsluitend wagens in een uitstekende staat en dat tegen een betaalbare prijs. Wij zijn een professionele, vriendelijke en betrouwbare Nissan garage waar u altijd op kunt rekenen.

 

Wij helpen u graag met uitgebreid advies en bespreken samen met u de beste mogelijkheden. Onze garage staat tot uw dienst met zowel nieuwe auto’s als tweedehandswagens. U kunt bij ons terecht voor grote, kleine, sportieve of familiewagens: wij hebben ongetwijfeld een Nissan auto die helemaal aan uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u bij ons altijd eerst een testrit maken, zodat u snel te weten komt als de wagen u bevalt.

Ook na de aankoop van uw wagen laten wij u niet in de steek: u kunt bij ons vertrouwen op goede dienst na verkoop. Dit omvat onder andere een grondig onderhoud en vakkundige herstellingen. Zo kunt u altijd veilig de weg op en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

U vindt Garage Jacobs op de Staatsbaan 16 in Ham.

 

Uw Nissan garage regio Laakdal, Tessenderlo, Beringen, Leopoldsburg, Meerhout, Heusden-Zolder, Balen & Lummen.

 

Kom van maandag tot en met zaterdag eens langs om een kijkje te nemen en ons aanbod te ontdekken.

 

Voor specifieke informatie of vragen kunt u ons uiteraard ook telefonisch of via mail bereiken.

 

Jacobs Garage bvba